Curs en Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció

Si vols adquirir o ampliar les teves competències en bioseguretat aquest és el teu curs. Pioner a l'estat, la seva qualitat està avalada per les múltiples edicions realitzades i el seu magnífic panell de professionals.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial

Sol·licita l'admissió de manera online o presencialment.


Inscripció online:

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3045 i Edició: 12

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, consulta el tutorial que apareix al final d'aquesta pàgina.


Inscripció presencial:

Pots venir de dilluns a dijous de 10h a 14h i de 15h a 16h, i divendres de 10h a 14h, a la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’Escola de Postgrau (Edifici U, Campus de la UAB).


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 15/03/2023 al 27/06/2023

- Formulari a cumplimentar i requerit en el procés d'inscripció online.

Requisits d'accés

Aquest curs està especialment dirigit a assessors de bioseguretat, gestors de laboratori, tècnics de prevenció de riscos laborals, graduats i professionals de sector biomèdic, biotecnològic, veterinari i agroalimentari.

Criteris de selecció

Professionals o graduats que vulguin adquirir coneixements en matèria de bioseguretat i biocontenció, en els seus aspectes biològics, tècnics i normatius.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?