Publicat el número 7 de la revista RUTA Comunicación
Imagen Logo Revista Ruta 24.03.2017 Divulgació  -  La revista RUTA Comunicación comença una nova època amb la publicació del número 7. A més del canvi de nom i d'ISSN, ha passat a publicar-se al servei de Revistes Digitals de la UAB amb Open Journal Systems(OJS).

La revista, que es va publicar fins al número 6 amb el nom de Ruta: Revista Universitària de Treballs Acadèmics, ha hagut de fer aquest canvis per a millorar la seva projecció i possibilitats d'indexació. Amb el nou nom es diferencia d'altres publicacions amb que es podria confondre i per això s'ha hagut de canviar també l'ISSN.    
 
La incorporació al servei de Revistes Digitals de la UAB (ReDi) i amb el sistema de gestió i publicació OJS, dona més confiança als autors, contribueix a la difusió i millora les possibilitats d'indexació de la revista

Ruta va ser impulsada en 2008 pel  Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació i ara es gestionada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP-UAB). És una revista electrònica i d'accés obert que es proposa, especialment, facilitar als joves investigadors en formació la publicació dels resultats de les seves recerques. Per això els articles han d'estar avalats per un professor doctor abans de passar a revisió.   

L'equip editorial convoca als interessats a presentar els seus articles per proper número 8 de 2017.    

Podeu veure els continguts del número 7 de Ruta Comunicación a http://revistes.uab.cat/rutacom/index
Correu electrònic  Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Notícies de la UAB
Segueix l'actualitat de la Universitat
Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació
Edifici I
08193 Bellaterra
(Campus UAB,
Cerdanyola del Vallès)
@periodismeuab
TEL +34 93 581 15 45
d.periodisme@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona