El departament organitza una conferència dedicada a la creació i millora del currículum vitae
Conferència CV 27.11.2015 El departament  - 

El divendres 11 a les 12h a la Sala de Graus


El publicista, comunicador i expert en la millora de currículum, Alfredo Ruiz oferirà el pròxim divendres 11 una sessió especialitzada en la creació i l’optimització d’un currículum vitae.


La conferència permetrà conèixer la varietat de feines que es poden desenvolupar partint d’una carrera de la facultat, ensenyarà als alumnes a crear un currículum atractiu i creatiu que aconsegueixi marcar la diferència i també es farà una introducció al procés de recerca de feina amb focus en una eina online, Infojobs, per descobrir què hi ha darrere i com esprémer al màxim les seves possibilitats.


Alfredo Ruiz va estudiar Publicitat i RRPP a la UAB i va començar la seva carrera professional com a creatiu publicitari a diferents agències de Barcelona, Mèxic i Londres. Els darrers 10 anys ha treballat en l’àmbit d’internet, sent responsable de continguts d´empreses com InfoJobs o SocialCar. A InfoJobs, on va estar 6 anys, es va convertir en expert en millora de currículum i actualment imparteix conferències i tallers sobre el tema. Alfredo també és autor de diversos llibres com “Guapos y pobres”.

 

L'aforament és limitat i per poder assistir és necessari emplenar el següent formulari d'inscripció: 

http://goo.gl/forms/KXJxhy1KHf


Data: Divendres 11 de desembre a les 12h amb inscripció prèvia.
Lloc: Sala de Graus.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona