V edició de la Jornada Científica del BABVE
Cartell V Jornada Científica del BABVE 04.06.2019 Divulgació  -  V edició de la Jornada Científica del BABVE

El proper dimarts 4 de juny el departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) organitza la cinquena edició de la seva Jornada Científica. L'esdeveniment constitueix una bona ocasió per a afavorir la col·laboració entre les cinc unitats que conformen el departament i per conèixer les diferents línies de recerca desenvolupades a l'àmbit del BABVE.

Enguany, es vol fomentar la participació dels estudiants dels màsters i doctorats del departament, donant-los un paper més rellevant a les comunicacions orals i a les sessions de presentació de pòsters previstes al programa, que podreu consultar properament aquí.

Aquestes Jornades són també un punt de trobada obert a totes les empreses que formen part de l'entorn universitari. Volem agraïr en especial des d'aquí a DD Biolab,  Mettler-Toledo, Sarstedt, Alco, Ecogen, S.G. Servicios Hospitalarios, Grup CIF, Foxen Systems, Autocares Alejandro, Autocares Aisamar, Ferreteria Maranges, PMC Grup i Abacus per la seva col·laboració en l'organització de l'esdeveniment.


 
Més informació
Programa General Jornada BABVE 2019
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Edifici C Facultat de Biociències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 37 86
FAX +34 93 581 13 21
d.bave@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona