ExponaturaUAB 2019
04.06.2019 Divulgació  -  Nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB


Cartell d'ExponaturaUAB 2019Fins el proper 26 de maig (*), tots els estudiants, alumni, professors i PAS de la comunitat universitària de la UAB us podeu inscriure a la nova edició del concurs de fotografia ExponaturaUAB 2019. Aquesta mostra neix amb la voluntat d'esdevenir una iniciativa dinamitzadora del Campus, apropant la ciència a la gent des d’una perspectiva més visual i lúdica. En aquest sentit, les imatges que presenteu han de estar relacionades amb la Biodiversitat, des d'un punt de vista ecològic, paisatgístic, d'organismes o genètic. 

(*) Prorrogat el termini d'inscripció fins el dimarts 28 de maig, inclòs. 

Els autors de les tres imatges guanyadores rebreu diversos premis patrocinats per les empreses col·laboradores: Oryx, la botiga de l'amant de la natura i Altair, llibreria especialitzada en viatges i naturalesa. Abacus, una gran llibreria i papereria de referència, i Orlimarc, especialistes en serveis de fotografia.

El lliurament dels premis tindrà lloc dins del programa de la VJornada de Recerca del BABVE, el dimarts 4 de juny de 2019. Totes les imatges inscrites a concurs seran projectades aquell mateix dia a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències.

Podeu consultar més informació, les bases i el formulari de participació aquí. 
Correu electrònic  Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Edifici C Facultat de Biociències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 37 86
FAX +34 93 581 13 21
d.bave@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona