Juan Jesús Donaire, nou degà de la Facultat de Ciències
Imatge Donaire 08.06.2022 Divulgació  - 

Juan Jesús Donaire, professor del Departament de Matemàtiques de la UAB, ha estat escollit nou degà de la Facultat de Ciències. La junta de la Facultat el va elegir en una sessió extraordinària el proppassat 3 de juny i prendrà possessió del càrrec el proper 1 de setembre. Donaire agafa el relleu de la professora Gemma Garcia, que ha estat degana des de 2019 fins ara.


Formaran part del nou equip del deganat Natàlia Castellana, professora del Departament de Matemàtiques; Eva Maria Pellicer, professora del Departament de Física; Ramon Alibés, professor del Departament de Química; i Lluís Casas, professor del Departament de Geologia.

Donaire és professor de l'Àrea d'Anàlisi Matemàtica. Es va doctorar a la UAB el 1995 i ha realitzat estades a la Universitat de Berlín, al California Institute of Technology, a la Université de Montréal i a la Universitat Autònoma de Madrid. La seva recerca s'ha centrat en el comportament asimptòtic de funcions analítiques de variable complexa, en teoria geomètrica de funcions i en l'aplicació de processos estocàstics a la teoria de funcions harmòniques en espais euclidians. Entre altres responsabilitats institucionals, ha estat vicerector de Política Acadèmica i vicerector de Professorat i Programació Acadèmica de la UAB.

 

Correu electrònic  Departament de Matemàtiques
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona