Judit Chamorro, Llicenciada en Matemàtiques per la UAB, guanyadora del premi MSCA Awards III
Judit Chamorro premi MSCA 09.06.2020  - 

Es tracta del premi per a l'impacte de la mobilitat intersectorial i interdisciplinària i la transferència de coneixement de l'Agència per a la Mobilitat i els Programes de la UE i de la Comissió Europea.


Els premis Marie Skłodowska-Curie estan destinats a identificar els investigadors més prometedors entre els finançats pel programa MSCA.  Es lliuraran el proper 19 de juny 2020 a través de la video Conferencia de la Presidencia Marie Skłodowska-Curie Actions organitzadapel Ministeri de Ciència i Educació de Croàcia (https://msca2020.hr/).

Durant la seva llicenciatura a la UAB, Judit va fer un ERASMUS (FR) i després va fer dos mestratges a la Universitat Paul Sabatier de Tolouse FR i a la UPM. Es va doctorar a la UC3M, fer formació postdoctoral a l'Auckland Bioengineering Institute-UOA (NZ) i a UoB, Inria & IHU-Liryc de Bordeaux (FR). Actualment té un projecte Marie Skłodowska-Curie individual a la UPF (COLONINFO), on també imparteix classes.

Judit ens explica: “Gràcies a les matemàtiques puc modelar problemes biomèdics i reconstruir imatge/senyal mèdica, posant el meu granet de sorra a conèixer millor malalties i/o detectar-les. Les matemàtiques m’han apassionat sempre però no sabia el suc que en trauria i les portes que m’obririen. Durant la carrera a la UAB vaig aprendre a afrontar problemes diversos i això s’ha vist reflexat en el caràcter interdisciplinari de la meva recerca on he treballat amb òptica, tomografia, sistemes cardíacs i electromagnètica, problemes diferents però amb alguns ingredient matemàtic comuns.”

En aquest vídeo la Judit Chamorro ens explica el seu projecte: obrir l'enllaç

Podeu veure també la notícia apareguda a la web del 324

Investigador de contacte Judit Chamorro
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona