Programes específics per a estudiants internacionals

Equip

Rebecca Swanson

Originària del Regne Unit, la Rebecca es va traslladar a viure a Sabadell amb els seus pares essent petita, residint des de llavors a Catalunya. És doctora en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, cursant estades d’estudis i recerca a Roma i París, les quals la van dur a especialitzar-se en Art i Cultures Medievals en el si de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals de la UB. En acabar la tesi va començar a treballar al món de Study Abroad i amb estudiants d’àmbit internacional, primer a CIEE com a Program Manager del programa Business & Culture, i després, al 2019, dirigint la seu barcelonina de l’empresa CAPA The Global Education Network. Àvida lectora, al seu temps lliure li agrada practicar l’escalada esportiva i clàssica, així com fer travesses de muntanya.

Elaine Heyes

Originària del Regne Unit, Elaine es va establir a Barcelona fa trenta anys després d’enamorar-se de la ciutat mentre s'embarcava en un canvi professional per convertir-se en professora d’anglès. Amb experiència en idiomes i passió per l’ensenyament i l’aprenentatge, Elaine treballa ara per crear experiències d’aprenentatge interessants i estimulants per a estudiants internacionals, coordinant un equip de professors dedicat i dinàmic. En el seu temps lliure li agrada passejar per la natura, viatjar, llegir, l'art i la fotografia i reunir-se amb els amics.

Antoni Raja

Antoni és doctor en Història i Política Contemporànies per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Com a professor, fa més d’una dècada que imparteix classes de Política, Història i Cultura a Study Abroad, i compagina la docència amb el periodisme a mitjans de comunicació locals i regionals. Publica articles d’opinió en un diari en línia i dirigeix ​un programa de ràdio local sobre cultura i cinema. Actualment, Antoni està elaborant diferents treballs sobre la història de la cultura i el desenvolupament social a les societats occidentals. En el seu temps lliure, és un cinèfil i gaudeix de la música electrònica i del bon menjar.

Jordi Vidal

En Jordi és de Sabadell, una ciutat propera a Barcelona. Va estudiar Turisme a la UAB i després va treballar 10 anys a agències de viatges. El 2009 s'incorpora a Study Abroad com a responsable del programa Tailor Made i realitzant tasques de comunicació i promoció. Li encanta el cinema, la música, cuinar i viatjar.

Aina Cabra

L’Aina és de Barcelona, on va estudiar Traducció i Interpretació a la UPF. Després de passar uns quants anys a la costa Oest dels EUA, on va cursar un màster en Lingüística Aplicada a la Universitat de Califòrnia, Santa Bàrbara, i de treballar com a professora de llengües a l’estat d’Oregon, torna a Barcelona per entrar en el món de Study Abroad, primer en una agència i finalment a la Fundació UAB. Li apassionen els ambients multiculturals i viatjar, i en el temps lliure ho combina amb l’afició al ciclisme fent viatges en bicicleta.

Sonia Freire

Sonia va néixer a Andorra. Després d’estudiar Turisme a Londres i Administració a Lleida, es va establir a Barcelona fa 12 anys. La seva experiència laboral s’ha centrat en l’administració i el suport als estudiants. Li encanten els idiomes, passar temps amb els seus fills, ballar, viatjar i fer manualitats.

 

Carolina Ortega

La Carolina és de Barcelona. Va estudiar Estudis Anglesos a la UB a més de diferents cursos d’edició i guió. Li agrada aprendre coses noves i troba la motivació treballant en un entorn multicultural. La seva experiència laboral s’ha centrat en l’ensenyament i el suport administratiu. Li encanta aprendre d’altres cultures, llegir i ballar.

Sergi Ferrer

En Sergi és originari de Barcelona, ​​on va estudiar Ciència Política i de l'Administració Pública a la UAB. Des de que va acabar els seus estudis, ha treballat en l'àmbit del voluntariat, on ha participat en diferents projectes socials. Li agrada aprendre coses noves i està motivat per treballar en un entorn multicultural. En el seu temps lliure, li encanta nedar, tocar la guitarra i llegir.

Anna Peña

L'Anna és de Barcelona. Va estudiar arqueologia a la UAB i es va especialitzar en gestió i difusió del patrimoni. La seva experiència laboral s'ha centrat en projectes socials i culturals. A l'Anna li agrada viatjar i conèixer altres cultures, tradicions i idiomes. En el seu temps lliure li agrada llegir, caminar mentre escolta música i pintar.