Programes específics per a estudiants internacionals

Equip

Richard Turner

En Richard va venir a Espanya el 1985 per ensenyar anglès durant un any i es va quedar. Nascut a Gal·les, té una llicenciatura en humanitats, un màster en lingüística aplicada i títols de postgrau en docència i gestió. Va treballar en l’ensenyament d’idiomes al Sudan, França i el Regne Unit, així com a Espanya, abans d’arribar a Study Abroad el 2014. Richard gaudeix de la diversitat de l’educació internacional i de veure estudiants descobrir noves cultures i superar reptes. És un bon ciclista i lector àvid.

Elaine Heyes

Originària del Regne Unit, Elaine es va establir a Barcelona fa trenta anys després d’enamorar-se de la ciutat mentre s'embarcava en un canvi professional per convertir-se en professora d’anglès. Amb experiència en idiomes i passió per l’ensenyament i l’aprenentatge, Elaine treballa ara per crear experiències d’aprenentatge interessants i estimulants per a estudiants internacionals, coordinant un equip de professors dedicat i dinàmic. En el seu temps lliure li agrada passejar per la natura, viatjar, llegir, l'art i la fotografia i reunir-se amb els amics.

Marta Ferré

Marta és de Barcelona i va estudiar un BA (Hons) en Gestió Empresarial d’Arts Escèniques al Regne Unit. Des que va acabar la seva formació, ha treballat en el desenvolupament de projectes i relacions internacionals en les àrees de cultura, educació i ciència. Li agrada treballar en un entorn multicultural, i la creació de projectes que promoguin la transmissió de coneixement a tots els nivells la motiva de forma especial. En el seu temps lliure, gaudeix dels viatges, la música, l’art i la natura.

 

Paola Santoro

Paola va néixer a Salerno, una ciutat propera a Nàpols, al sud d’Itàlia. Després de viure uns quants anys a Roma i a Madrid, va decidir traslladar-se a Barcelona, ​​on resideix actualment. Paola es va llicenciar en llengües estrangeres i és doctor en literatura espanyola per la Universitat de Salerno. Compta amb més de 15 anys d’experiència en entorns internacionals i multiculturals. Escoltar i donar suport als estudiants és l'aspecte preferit de la seva feina. Li encanta conèixer gent d’altres cultures, cosir i elaborar la seva pròpia ceràmica.

 

Sonia Freire

Sonia va néixer a Andorra. Després d’estudiar Turisme a Londres i Administració a Lleida, es va establir a Barcelona fa 12 anys. La seva experiència laboral s’ha centrat en l’administració i el suport als estudiants. Li encanten els idiomes, passar temps amb els seus fills, ballar, viatjar i fer manualitats.

 

Antoni Raja

Antoni és doctor en Història i Política Contemporànies per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Com a professor, fa més d’una dècada que imparteix classes de Política, Història i Cultura a Study Abroad, i compagina la docència amb el periodisme a mitjans de comunicació locals i regionals. Publica articles d’opinió en un diari en línia i dirigeix ​un programa de ràdio local sobre cultura i cinema. Actualment, Antoni està elaborant diferents treballs sobre la història de la cultura i el desenvolupament social a les societats occidentals. En el seu temps lliure, és un cinèfil i gaudeix de la música electrònica i del bon menjar.

Myriam Hikimura

Myriam es va llicenciar en Enginyeria Industrial al Tec de Monterrey (Mèxic) i té un MBA a l'Escola de Graduats i Direcció d'Empreses (Mèxic). Es va traslladar a Barcelona i va cursar un màster en Recerca a la UAB amb la tesi “Les conseqüències de l’orientació del client sobre la satisfacció laboral dels empleats, el compromís organitzatiu i la qualitat del servei: un model integral”. El 2004 va començar a impartir classes de màrqueting a la UAB i, des del 2007, al Programa Study Abroad, especialitzant-se en els cursos de finances internacionals i estratègies de màrqueting internacional. També col·labora en el Màster en Executive Business Management de la UAB. Té més de 10 anys d’experiència en l’ensenyament de cursos en línia a la Universitat Oberta de Catalunya. Li encanta viatjar a l’estranger i conèixer noves cultures.

Jordi Vidal

En Jordi és de Sabadell, una ciutat propera a Barcelona. Va estudiar Turisme a la UAB i després va treballar 10 anys a agències de viatges. El 2009 s'incorpora a Study Abroad com a responsable del programa Tailor Made i realitzant tasques de comunicació i promoció. Li encanta el cinema, la música, cuinar i viatjar.