Emprèn UAB, transforma el futur

Competicions

Impulsant la generació d'idees

Competicions que s'organitzen per l'alumnat de qualsevol Facultat i Escola del campus de la UAB per impulsar la generació d’idees i el seu desenvolupament.

Emprèn Pitch

Emprèn Pitch

L'Emprèn Pitch és una competició que impulsa la generació d’idees de l’alumnat de qualsevol àmbit de coneixement de la UAB. Les persones participants han d’enviar un vídeo de 90 segons explicant la seva idea emprenedora i són avaluades per un jurat. Les tres guanyadores reben assessorament per desenvolupar els projectes.

Desaf·IA

UAB Reptes

Competició pròpia dirigida a estudiants i alumni. Durant un matí, les persones participants treballen en equips multidisciplinaris per idear solucions a reptes vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS); ho fan seguint la metodologia design thinking i amb l’ajuda de diverses eines d'intel·ligència artificial. Un jurat expert tria les millors propostes i els equips guanyadors s'enduen un premi.

Creató

La Creató de La Comunitària UAB

En el marc de La Comunitària UAB, s'organitza la Creató, una gimcana dirigida a l'alumnat de la UAB on han de resoldre reptes de campus mitjançant la metodologia de design thinking. Els estudiants estan dividits en equips multidisciplinaris d’entre 6 i 8 persones i, en el transcurs de quatre hores, proposen i desenvolupen una solució viable i innovadora al repte que hagin seleccionat, passant per les oficines de diferents serveis del campus. Al final de la jornada, presenten els seus resultats i optaran als premis de les categories “Millor idea innovadora”, “Millor treball en equip” i “Millor presentació de la idea”.