Docència

El professorat del Departament desenvolupa la part essencial de la seva activitat docent a les diverses titulacions de primer i segon cicle i als nous graus que es duen a terme a la Facultat de Dret, però també participa en d’ altres estudis de Ciències Socials, d’Humanitats i de Ciències de la Salut i ofereix diverses assignatures de lliure elecció.

Pel què fa als estudis de Postgrau, el Departament compta amb un programa de doctorat propi titulat «Dret públic global». El seu professorat participa també en d’altres doctorats, màsters i diplomatures de postgrau inclosos en la oferta de la UAB.

La implicació del professorat del Departament en la millora del qualitat de la docència i la seva decidida aposta per la renovació de les metodologies docents es manifesta en l’organització de diversos cursos i seminaris adreçats als alumnes per complementar la seva formació, en el disseny i aplicació de projectes de millora i d’innovació docent i també en l’elaboració de publicacions pensades específicament per a la docència.

Orientació universitària L'Autònoma t'obre les portes

 

Calendari administratiu Les dates administratives que cal recordar

 

Calendari acadèmic Calendaris dels centres amb convocatòries ordinàries. Tria el teu!

 

Doctorats Doctorats Ciències Socials

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques
Edifici B
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 13 00
TEL +34 93 581 48 77
TEL +34 93 581 40 20
TEL +34 93 581 37 65
FAX +34 93 581 20 65

d.dret.publicarrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona