Màster Universitari en Geologia i Geofísica de Reservoris

Completa  la formació en el coneixement de les tècniques geològiques i geofísiques per aplicar-les en l'estudi i la caracterització eficaç de sistemes estructurals i reservoris sedimentaris

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 26 de febrer a l'1 de març: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

  • Interuniversitari
  • Crèdits: 60 ECTS
  • Preu: Consulteu aquesta informació amb la universitat coordinadora.

El màster de Geologia i Geofísica de Reservoris és un màster conjunt de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona que pretén proporcionar a l'estudiant una formació que integri les principals línies d'R+D+I que s'estan desenvolupant en el camp de l'exploració i la caracterització tant geològica com geofísica de reservoris geològics.

Un dels seus objectius principals és familiaritzar l'estudiant amb l'ús de les tècniques i les eines més modernes que estan desenvolupant els equips d'investigació involucrats en la docència d'aquest màster. Entre aquestes, cal destacar les que fan referència a la caracterització tridimensional de reservoris i la modelització tant analògica com numèrica de processos geològics. Amb una implantació creixent i accelerada, aquestes tècniques són bàsiques per caracteritzar eficaçment sistemes estructurals i reservoris sedimentaris.

Universitat coordinadora:

Universitat de Barcelona

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona

Informació addicional

https://web.ub.edu/ca/web/estudis/w/masteruniversitari-m0z05

Qualitat

Més informació