Estades al Departament de Matemàtiques de la UAB


El Departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona fa una crida per acollir estudiants, amb interés en aprofundir en aspectes i temàtiques avançades de Matemàtiques i, si escau, oferir una visió de la recerca que es porta a terme en els nostres grups.

En aquest context, el Departament acollirà, en períodes flexibles durant el curs acadèmic (de Setembre a Juliol), estudiants interessats/des a portar a terme una estada relacionada amb els temes que desenvolupen els nostres grups de recerca (vegeu) http://www.uab.cat/web/recerca-1194422462297.html).

No hi ha finançament associat a aquesta crida. D'acord amb les seves possibilitats, el Departament oferirà un espai, i en tot cas facilitats per portar a terme l'estada.

Un cop finalitzada, l'estudiant rebrà un certificat d'assistència amb aprofitament, en cas d'haver-la completat amb èxit.

Les persones interessades han d'haver cursat i superat, com a mínim, el primer semestre de tercer curs d'un grau en matemàtiques, estadística, o física.

Qui hi estigui interessat ha d'enviar un correu a l'adreça interns@mat.uab.cat, especificant "Estada Interna al Departament" a l'assumpte. També cal incloure la documentació següent:

Curriculum Vitae
Expedient Acadèmic
Període d'estada preferent
Carta de motivació
Àrea/Grup d'interès
Carta de referència d'un tutor acadèmic
Postgrau al Departament Màsters i doctorat

 

Doctorat Doctorat Matemàtiques

 

Ajuts, Beques i Convocatòries Obre el cercador i perfila la teva cerca!

 

Facultat de Ciències Facultat de Ciències

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
web

 

 

 

 

2024 Universitat Autònoma de Barcelona