Presentació

Activitats d'estiu de l'ICE

L’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona proposa una oferta atractiva de cursos i activitats en un entorn privilegiat. Aquestes activitats acadèmiques i culturals estan programades un cop finalitza el període lectiu del curs, i fins a la segona setmana de juliol.

Els cursos d'estiu adreçats al professorat no universitari representen un espai d’actualització i desenvolupament professional per al conjunt de professorat de les diferents etapes educatives i per a qualsevol professional que estigui motivat i interessat en millorar la seva formació i les seves competències. En aquest sentit, les activitats i cursos proposats ofereixen un ventall molt variat i divers de temàtiques i àmbits disciplinaris. 

Tanmateix, dintre de l’oferta programada hem distingit una proposta de cursos per a alumnes de secundària (3r i 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius). L’objectiu és oferir un espai d’iniciació i de coneixement a través d’activitats científiques, tecnològiques i socials amb una dimensió pràctica rellevant i amb connexió amb la recerca i el coneixement generat a la pròpia universitat.