Preguntes freqüents

Preguntes freqüents de les empreses

Puc incorporar a un estudiant en pràctiques en qualsevol moment de l'any?

Sí. Quan l'empresa té la necessitat d'incorporar d'un estudiant en pràctiques, només ho ha de comunicar a l'equip tècnic del Programa Citius amb una antel·lació de 15 dies.

Puc definir l'horari que vulgui per a l'alumne?

L'empresa pot establir l'horari que que pacti amb l'alumne tenint en compte que en cap cas s'han de superar les 7 hores diàries, i que l'alumne tindrà l'obligació d'assistir a les classes presencials del Màster en Gestió d'Empreses de la UAB.

On he de contactar per aspectes relacionats amb la gestió econòmica i acadèmica del programa?

Per resoldre qualsevol dubte relacionat amb el Màster o Postgrau en Gestió Empresarial, s'ha de contactar amb l'equip de Citius a través del correu electrònic p.citius@uab.cat o trucant al telèfon 93 5813125.

Quines són les funcions que ha de realitzar el tutor de pràctiques assignat des de l'empresa?

El tutor de pràctiques és el responsable d'assignar les funcions de l'estudiant a l'empresa. S'encarregarà de vetllar per la seva formació, d'informar-lo respecte a la normativa de seguretat i riscos laborals, haurà de fer el seguiment de l'estada de pràctiques i respondre els qüestionaris d'avaluació que es faran arribar des del programa CITIUS, que inclouen una nota quantitativa final que s'inclourà a les actes d'avaluació del Màster.