Com accedir

Com formar part del Programa CITIUS

Per tal de poder incorporar alumnes del Màster o Postgrau en Gestió Empresarial del Programa CITIUS, les empreses han de seguir el següent procediment:

 1. Conveni de col·laboració
  Posar-se en contacte amb l'equip tècnic del Programa CITIUS per tal d'iniciar els tràmits i signar un conveni marc de col·laboració entre l'empresa i la UAB.
 2. Perfil de l'estudiant
  L'equip de CITIUS publicarà sense cap cost l'oferta de pràctiques amb els requeriments indicats per l'empresa a Infojobs i realitzarà una preselecció curricular dels candidats.
 3. Preselecció dels estudiants
  L'equip del Programa CITIUS fa una preselecció dels candidats que s'han inscrit i que més s'adeqüin al perfil sol·licitat per l'empresa.
 4. Entrevista
  L'empresa tria un estudiant, ja sigui dels candidats proporcionats des del nostre equip tècnic o dels obtinguts per mitjans de selecció propis, i informa a l'equip de CITIUS.
 5. Formalització del conveni
  Finalment, l'equip del programa redactarà el conveni amb l'estudiant que hagi estat seleccionat i formalitzarà la seva matrícula al Màster o al Postgrau en Gestió Empresarial. A partir d'aquest moment, l'alumne iniciarà el període de pràctiques i la formació acadèmica paral·lelament.