Māster Oficial - Economia Laboral / Labour Economics

Presentaciķ

Tens interès en entendre l’evolució del mercat de treball? Et preocupen la discriminació de gènere i les desigualtats salarials? Amb aquest màster interuniversitari et proporcionarem la formació teòrica i les eines quantitatives per estudiar els mercats de treball, entendre les seves dinàmiques i analitzar les polítiques que n’afecten el funcionament.

Fruit de la col·laboració de la UB, la UAB i la UdG, el màster en Economia Laboral representa l’alternativa que estàs buscant si tens interès en formar-te com a especialista en l’anàlisi dels mercats laborals. Els docents implicats en el màster són investigadors experts i reconeguts internacionalment, que t’aproparan a la frontera de la recerca així com a la pràctica de l’anàlisi aplicada dels mercats laborals.

Aquest programa de màster és un bon punt de partida per incorporar-te com a professional en institucions públiques i privades, tant internacionals com locals, que analitzen fenòmens relacionats amb els mercats del treball, així com en departaments de recursos humans de grans empreses multinacionals.

També pot constituir la porta d’entrada a la recerca mitjançant els estudis de doctorat.

Interuniversitari

Universitat coordinadora:Universitat de Barcelona
Altres universitats participants:Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Girona