Māster Oficial - Desenvolupament Internacional / International Development

Presentaciķ

El Màster Universitari en Desenvolupament Internacional, té per objectiu educar els futurs professionals en l'àrea de desenvolupament des d'una perspectiva global, donada l’elevada preocupació pel desenvolupament i la creixent demanda de professionals amb una formació qualificada i interdisciplinària en aquest àmbit.

El màster, de 60 crèdits ECTS i d’un any de durada, és impartit en anglès i combina la teoria i la pràctica i proporciona als estudiants tant rigor acadèmic com criteri en l’esfera política. El programa pretén proporcionar als estudiants un ampli conjunt d'habilitats d'anàlisi, una formació sòlida en mètodes d'investigació, i un coneixement profund en qüestions com ara el desenvolupament i la governança global, el creixement econòmic i la sostenibilitat, els conflictes pels recursos limitats, les noves potències emergents i els moviments socials, i les tendències actuals en l’àmbit de desigualtats i nivell de vida. Els estudis inclouen la possibilitat de realitzar pràctiques professionals i intercanvis internacionals durant un semestre.

Les titulacions que ofereix l’IBEI són oficials i adaptades a l'espai europeu d'ensenyament superior, i expedides conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

L'IBEI forma part del Campus d'Excel·lència Internacional de la Universitat Pompeu Fabra, i és membre associat de l'Associació d'Escoles Professionals d'Afers Internacionals (APSIA). L'Institut és un centre d'excel·lència acadèmica especialitzat en el camp dels estudis internacionals. Combina la investigació excepcional amb l'ensenyament d'alta qualitat i els serveis orientats als estudiants.

Per a més informació podeu consultar www.ibei.org

Inscripcions: termini 1 juliol 2019

Contacte: admissions@ibei.org / T. 93 542 3021/3004
 

Interuniversitari

Lloc: Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI)
Universitat coordinadora:Universitat Pompeu Fabra (IBEI)
Altres universitats participants:Universitat Autònoma de Barcelona (IBEI)
Universitat de Barcelona (IBEI)
Institucions participants:Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI)

Web del māster http://www.ibei.org