Màster Universitari en Desenvolupament Internacional / International Development

El programa inclou la possibilitat de realitzar pràctiques professionals i intercanvis internacionals durant un semestre

  • Interuniversitari
  • Preu: Consulteu-lo al web de la universitat coordinadora.

El Màster Universitari en Desenvolupament Internacional, té per objectiu educar els futurs professionals en l'àrea de desenvolupament des d'una perspectiva global, donada l’elevada preocupació pel desenvolupament i la creixent demanda de professionals amb una formació qualificada i interdisciplinària en aquest àmbit.

El màster, de 60 crèdits ECTS i d’un any de durada, és impartit en anglès i combina la teoria i la pràctica i proporciona als estudiants tant rigor acadèmic com criteri en l’esfera política. El programa pretén proporcionar als estudiants un ampli conjunt d'habilitats d'anàlisi, una formació sòlida en mètodes d'investigació, i un coneixement profund en qüestions com ara el desenvolupament i la governança global, el creixement econòmic i la sostenibilitat, els conflictes pels recursos limitats, les noves potències emergents i els moviments socials, i les tendències actuals en l’àmbit de desigualtats i nivell de vida. Els estudis inclouen la possibilitat de realitzar pràctiques professionals i intercanvis internacionals durant un semestre.

Les titulacions que ofereix l’IBEI són oficials i adaptades a l'espai europeu d'ensenyament superior, i expedides conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

L'IBEI és membre associat de l'Associació d'Escoles Professionals d'Afers Internacionals (APSIA). L'Institut és un centre d'excel·lència acadèmica especialitzat en el camp dels estudis internacionals. Combina la investigació excepcional amb l'ensenyament d'alta qualitat i els serveis orientats als estudiants.

Per a més informació podeu consultar www.ibei.org

Inscripcions: termini 1 juliol 2024

Contacte: admissions@ibei.org / T. 93 542 3021/3004

Universitat coordinadora:

Universitat Pompeu Fabra (IBEI)

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona (IBEI)
Universitat de Barcelona (IBEI)

Institucions participants:

Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI)

Informació addicional

https://www.ibei.org/ca/master-international-development

Qualitat

Més informació