MÓster oficial en Gestiˇ AeronÓutica

Formació semipresencial i virtual en l’àmbit de la gestió i direcció d’institucions i empreses relacionades amb l’aeronàutica

MÓster Oficial - Gestiˇ AeronÓutica

Reserva de plaša

Un cop rebuda l'admissió al màster has de formalitzar el prepagament de la matrícula de màster oficial.

Per dur a terme el prepagament de la matrícula de màster oficial cal que facis un pagament amb targeta bancària de 500, 1.000 o 1.500 euros (cal triar una de les tres opcions) en concepte de prepagament de la matrícula i segons els teus interessos.

Aquesta quantitat es descomptarà de l'import final de la matrícula, no és retornable en cas que no formalitzis la matrícula i no es pot traslladar a un altre curs. En cas que no es faci aquest pagament en el termini establert, la UAB es reserva el dret d'assignar la plaça a un altre aspirant.

A l'enllaç següent has de fer el pagament accedint amb el número d'identificació universitari (NIU) i amb la contrasenya que vas utilitzar per accedir a la sol·licitud.

Entra en aquest enllaç si no recordes el número d'identificació universitari (NIU) o la contrasenya.

En el cas dels màsters dels centres adscrits, t'has de posar en contacte amb el centre per conèixer les gestions que cal fer.

Informaciˇ especÝfica del centre

La quantitat abonada en concepte de prepagament de la matrícula de màster oficial no és retornable en el cas de no formalitzar la matrícula (excepte si no s'ha finalitzat la titulació que dóna accés al màster oficial), i no es pot traslladar a un altre curs.

Si no es fa el prepagament de la matrícula de màster oficial en el termini indicat a la resolució, la UAB es reserva el dret d'assignar la plaça a un altre aspirant.

Web del màster http://pagines.uab.cat/mga/

PREPAGAMENT DE MATR═CULA DE M└STER OFICIAL