Targeta d'estudiant

Targeta d'estudiant

La sol·licitud de targetes roman tancada temporalment per problemes logístics amb el proveïdor.

Si necessiteu treure llibres de les Biblioteques de la UAB només cal que us identifiqueu amb el DNI, NIE o Passaport.

Per a la utilització de les sales d’estudi de les Biblioteques és necessària la identificació amb el DNI, NIE o Passaport i adjuntar una còpia del full de matrícula.

Per gaudir de qualsevol descompte com a membre de la comunitat universitària és necessària la identificació amb el DNI, NIE o Passaport i adjuntar una còpia del full de matrícula.

L’accés als pàrquings de la universitat que precisen de la targeta d’estudiant estan en procés de renovació i durant el primer trimestre de l’any 23 estarà al vostre abast una solució tecnològica que us permetrà accedir-hi.

Disculpeu les molèsties

Sobre la targeta

La targeta de la UAB és una eina d'identificació i d'acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dóna accés lliure als diferents serveis de la Universitat. La targeta és vàlida per un període de set anys.

Amb el número d'identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la contrasenya que pots generar en aquest enllaç, pots accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes i expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.).

 

On s'adrecen les consultes, les queixes i els suggeriments?
Pots fer-nos arribar consultes, queixes i suggeriments omplint aquest formulari.