Reincorporació

Reincorporacions

Condicions
Si vols continuar uns estudis que vas iniciar a la UAB i que vas abandonar, has de sol·licitar-hi la reincorporació.
En cas que abandonessis els estudis de la UAB per iniciar-ne uns altres en un centre de la UAB, o bé per continuar-los o iniciar-ne uns altres en una altra universitat, has de sol·licitar igualment la reincorporació.

És requisit imprescindible per a sol·licitar la reincorporació, no haver exhaurit el règim de permanència de la UAB dels estudis als quals es vol reincorporar, excepte en el cas que s'hagi exhaurit la sisena convocatòria en uns estudis anteriors a l'EEES.

Sol·licitud
Has de sol·licitar la reincorporació emplenant el formulari de sol·licitud de reincorporacióa la gestió acadèmica del centre.

Terminis de sol·licitud
De l’1 al 31 de maig

Matrícula
Un cop acceptada la sol·licitud, segons se’t digui a la resolució, hauràs de fer automatrícula o bé se’t donarà cita i hora per matricular-te a la gestió acadèmica de la Facultat.

Tingues en compte que:
- No s'acceptarà la sol·licitud de reincorporació en cas que hagis exhaurit el règim de permanència de la UABdels estudis als quals et vols reincorporar. En aquest cas, només podràs reiniciar aquests estudis si provens d'altres titulacions, com a persona titulada o per la via d'accés per canvi d'estudis.