Visites als centres de secundària

T'expliquem la UAB al teu centre de secundària

Visites als centres

Des de la UAB venim a visitar-te al teu institut o ajuntament perquè coneguis millor la nostra universitat i els serveis del campus. T'oferim sessions informatives, tan presencials com online, en què el professorat de la UAB t’explica tota la nostra oferta formativa i de serveis i t’ajuda a orientar-te en l’elecció dels estudis.

Fem les visites majoritàriament en català i les oferim arreu de la geografia de parla catalana: en modalitat presencial o online a Catalunya i en modalitat online a les Illes Balears, País Valencià, Franja de Ponent, Andorra i Catalunya Nord, entre els mesos de genei maig del 2024.

I tot això sense moure’t del teu centre: les visites s’organitzen tant a ajuntaments com a centres de secundària, de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.

Inscripció tancada.

 

Tingues en compte, però, que en aquestes presentacions oferim una xerrada general sobre l’oferta de la UAB. Si estàs interessat a obtenir informació específica sobre cadascun dels graus de la UAB, et recomanem que assisteixis a les Jornades de Portes Obertes.

Tens dubtes? Escriu-nos a promocio.visites.centres@uab.cat