Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Recerca de l'Esport UAB

Personal de suport a la recerca

Coneix l'equip

Maria Garcia Sola

Marina Garcia Solà

Psicologia
Marina.Garcia.Sola@uab.cat

Graduada en Psicologia (Universitat Autònoma de Barcelona) i Màster en Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport (Universitat Autònoma de Barcelona). Integrant de Grup d'Estudis de Psicologia de l'Esport, actualment s'exerceix com a Tècnica Especialista en Suport a la Recerca. Les principals àrees d'interès són: la carrera dual i la seva gestió, l'esport femení i la igualtat dels col·lectius més vulnerables dins del món de l'esport (e.g., LGTBIQ+, Dones).

Rocio Zamora

Rocio Zamora Sole

Psicologia
Rocio.Zamora@uab.cat

Llicenciada en Psicologia (Universitat de Flores, Argentina) i Màster en Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport (UAB). Integrant de Grup d'Estudis de Psicologia de l'Esport, actualment s'exerceix com a Tècnica Especialista en Suport a la Recerca. Les principals àrees d'interès són: les transicions de la carrera esportiva, la gestió de la carrera dual i el desenvolupament de l’esport adaptat.

Tony Estrella

Tony Estrella

antonio.estrella@uab.cat

Graduat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster oficial en Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut (UAB).  Integrant del Grupo de recerca en Estil de Vida, Esport i Salut.  Actualment estudiant de doctorat al programa Psicologia de la Salut i de l’Esport. La tesi està enfocada en l’anàlisi de l’estil de vida saludable amb models de Machine Learning.  Els meus interessos són les conductes específiques de l’estil de vida (Son, Dieta, Activitat Física i Gestió de l’estrès) i la Intel·ligència Artificial aplicada a la salut.