Vés al contingut principal

Personal de suport a la recerca

Coneix l'equip

team

Carla Alfonso Martin

Neurociències
carla.alfonso@uab.cat

Llicenciada en Neurociència (King's College London, Regne Unit) i Màster en Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport (UAB). Integrant de Grup de recerca en Estil de Vida, Esport i Salut actualment s'exerceix com a Tècnica Especialista en Suport a la Recerca. Les principals àrees d'interès són l'estudi de la variabilitat de la freqüència cardíaca i del son en esportistes i població general. 

 

 

Maria Garcia Sola

Marina Garcia Solà

Psicologia
Marina.Garcia.Sola@uab.cat

Graduada en Psicologia (Universitat Autònoma de Barcelona) i Màster en Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport (Universitat Autònoma de Barcelona). Integrant de Grup d'Estudis de Psicologia de l'Esport, actualment s'exerceix com a Tècnica Especialista en Suport a la Recerca. Les principals àrees d'interès són: la carrera dual i la seva gestió, l'esport femení i la igualtat dels col·lectius més vulnerables dins del món de l'esport (e.g., LGTBIQ+, Dones).

Rocio Zamora

Rocio Zamora Sole

Psicologia
Rocio.Zamora@uab.cat

Llicenciada en Psicologia (Universitat de Flores, Argentina) i Màster en Psicologia de l'Activitat Física i l'Esport (UAB). Integrant de Grup d'Estudis de Psicologia de l'Esport, actualment s'exerceix com a Tècnica Especialista en Suport a la Recerca. Les principals àrees d'interès són: les transicions de la carrera esportiva, la gestió de la carrera dual i el desenvolupament de l’esport adaptat.