Vés al contingut principal

Investigadors en formació

Coneix l'equip

Ivan Bonilla

Iván Bonilla Gorrindo

Psicologia
ivan.bonilla@e-campus.uab.cat

Graduat en Psicologia (Universitat de Barcelona) i Màster en Psicologia de l'activitat física i l'esport (Universitat Autònoma de Barcelona). Ha treballat amb diferents clubs i organitzacions en l'àmbit nacional dintre del món dels e-sports (esports electrònics). Actualment realitzant la seva tesi titulada "Tilt en esports: Conceptualització, mesura i proposta d'intervenció". Els seus interessos de recerca són els e-sports i les habilitats psicològiques relacionades amb el rendiment i benestar.

 

Marta Borrueco

Marta Borrueco Carmona

Psicologia
Marta.Borrueco@uab.cat

Graduada en Psicologia, Màster en Psicologia de l’Esport i de l’Activitat Física i Màster en Recerca en Psicologia Aplicada a les Ciències de la Salut. Actualment forma part del Grup d’Estudis en Psicologia de l’Esport (GEPE), grup de recerca de la UAB on està desenvolupant els seus estudis de doctorat. Els seus interessos de recerca estan centrats en les experiències dels/les entrenadors/es en el desenvolupament de la seva tasca, el paper de les famílies al context esportiu i l’esport femení.

team

Rodrigo Dosal Ulloa

Psicologia
 

team

Adriana Dzietowiecka

Psicologia

Oriol Figuera

Oriol Figuera

Comunicació
Oriol.Figuera@uab.cat

Doctorand del CEO-UAB i l'Institut de Recerca de l 'Esport. Graduat en Periodisme (2014), Màster en Comunicació Audiovisual i Publicitat (2015) per la UAB, i Màster en guió d'humor en programes de televisió i ràdio per la Universitat Ramon Llull (2016). Ha treballat en diversos mitjans i oficines de comunicació. Actualment realitza la seva tesi sobre «Xarxes socials, futbol i violència». El doctorat està dirigit per la doctora Nativitat Ramajo del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB.

Anna Jordana

Anna Jordana Casas

Psicologia
Anna.Jordana.Casas@uab.cat

Psicòloga, màster en neurociències, i actualment desenvolupant la tesi doctoral en psicologia de l’esport al Grup d’Estudis en Psicologia de l’Esport (UAB), becada per la Generalitat de Catalunya. El seu tema principal d’investigació és el paper dels pensaments adaptatius i desadaptatius en les carreres esportives dels/les esportistes d’elit, tot i estar participant en altres àrees d’interès (e.g., esport femení, activitats de rendiment, carrera dual). Com a part del seu doctorat internacional, realitzà una estada d’investigació al grup Sport Psychology and Mental Support de la VUB (Brussel·les). Abans de dedicar-se a temps complert a la UAB, on també hi fa classes de Pensament i Psicologia de l’Esport al Grau de Psicologa, formà part del Servei d’Atenció a l’Esportista al CAR Sant Cugat.

José Tomás Mejias

José Tomás Mejias Riquelme

Psicologia
Josetomas.Mejias@uab.cat

Llicenciat en Psicologia a la Universitat de Xile i màster en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física a la UAB. Actualment realitza el seu doctorat sobre Carrera Dual d'esportistes vulnerables a UAB. La seva experiència en recerca consta de la participació en un projecte europeu (ECO-DC) i un projecte a nivell nacional (HeDuCa), ambdues al costat de Grup d'Estudis en Psicologia de l'Esport (GEPE), del qual actualment forma part.

Adolfo Nieto Losada

Adolfo Nieto Losada

Comunicació
Adolfo.Nieto@uab.cat

Estudiant de doctorat al CEO-UAB i Màster en Mitjans i Comunicacions. Adolfo és professor assistent d’investigació del Departament de Comunicació de la UAB i també ha treballat en diversos mitjans de comunicació i agències de desenvolupament com Sampad South Asian Arts a Birmingham (Regne Unit). La seva tesi doctoral, iniciada el 2017, se centra en la construcció de la marca personal per les estrelles esportives. El doctorat està dirigit pel doctor Emilio Fernández Peña al Departament de Comunicació i Publicitat Audiovisual de la UAB.

Lídia Ordeix

Lídia Ordeix Cordón

Psicologia
lidia.ordeix@uab.cat

Investigadora Predoctoral a la UAB. Graduada en Psicologia i Màster en Psicologia de l’Esport i de l'Activitat Física en la mateixa universitat. Ha estat jugadora, entrenadora i actualment Psicòloga de l’Esport, en futbol femení. Els seus interessos actuals de recerca se centren en l’esport i el paper que hi juguen les entrenadores i els entrenadors. 

Luana Prato

Luana I. Prato Valderrama

Psicologia 
Luanaisadora.prato@e-campus.uab.cat

Llicenciada en Psicologia, amb Màster Universitari d'Investigació en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física. Actualment, cursant el darrer any dels Estudis de Doctorat en Psicologia de la Salut i de l'Esport a la Universitat Autònoma de Barcelona. És psicòloga de l’esport i assessora de carrera dual al Club Natació Sabadell. La seva àrea d’expertesa és la intervenció psicològica i psicosocial en programes de desenvolupament d'esportistes d'alt rendiment i promeses. Va ser esportista d'alt rendiment durant 12 anys i entrenadora de natació artística des de fa 14 anys. Els seus interessos actuals de recerca són l'estudi de la carrera esportiva, la migració esportiva i l'esport transnacional.

team

Ping Li

Educació
Valerio della Sala

Valerio della Sala

Geografia
valerio.dellasala@gmail.com

Llicenciat en Gestió de l’Esport a Itàlia i Espanya, amb experiències de recerca a l’IUSM, a la Universitat de Bolonya i al Centre d’Estudis Olímpics de la UAB. Especialitzat en anàlisi i recerca multidisciplinària i comparativa sobre els Jocs Olímpics. Actualment sóc membre i participant del comitè organitzador del SportComLab i faig una conferència visitant a la Universitat de Bolonya. Sóc estudiant de doctorat en planificació urbanística i territorial a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Luís Sánchez

Luis Sánchez López

Documentació / Història
luisalfonso.sanchez@e-campus.uab.cat

Llicenciat en Història a la Universitat Autònoma de Barcelona (2011) i màster en Arxivística i Gestió de Documents a la ESAGED (2013). Actualment realitzant el doctorat sobre llegat olímpic a través dels arxius. La tesi està dirigida per la doctora Pilar Cid i dins del programa de doctorat en Història Comparada, Política i Social. Com a historiador de l’esport realitza investigacions sobre l’esport als anys 30. Actualment treballant al Centre d’Estudis Olímpics i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

team

Tianqi Zhang

Traducció i Interpretació

Zesheng Yang

Zesheng Yang

Comunicació
zesheng.yang@e-campus.uab.cat

Zesheng Yang és estudiant de doctorat a la UAB. Va obtenir un màster en comunicació de masses a l’Escola de Comunicació i Informació Wee Kim Wee de la Universitat Tecnològica de Singapur Nanyang (2017). Ha treballat en diversos mitjans de comunicació i organitzacions esportives internacionals. Ara treballa al Comitè Organitzador de Pequín per als Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern del 2022. La seva tesi doctoral se centra en la visualització de múltiples pantalles i televisió social de mega esdeveniments esportius a la Xina. La tesis està dirigida pel doctor Emilio Fernández Peña al Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB.