Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA)

Descripció

El Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments és un centre especial d’investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona, dedicat al desenvolupament de la qualitat i la transferència de tecnologia a empreses de l’àmbit alimentari.
 
La seva línia fonamental es l’aplicació de tecnologies emergents i processos per a la millora de la seguretat alimentària i el valor nutritiu dels aliments.

El CERPTA compta amb un currículum de més de 130 publicacions internacionals, la participació en més de 200 contractes d’R+D+i amb empreses privades i més de 30 projectes competitius d’investigació.
 

Activitat

  • Control de qualitat i estabilitat dels aliments.
  • Aplicació de noves tecnologies per a la millora de la seguretat alimentària i característiques nutricionals i organolèptiques.
  • Aplicació de tecnologies tradicionals per a la millora de la qualitat i el valor nutritiu dels aliments processats.
  • Desenvolupament de sensors òptics pel control de processos en la industria alimentaria.
  • Desenvolupament i assessoria de productes de panificació.
  • Tractament per Ultra Alta Pressió Homogeneïtzació (UHPH).
  • Tractaments d'esterilització de fluids alimentaris.

Contacte

Adreça: Facultat de Veterinŕria (Campus UAB · 08193 Bellaterra)

Telčfon: 93 581 14 47

E-mail: martin.buffa@uab.cat

Web: http://www.cerpta.com/