El departament


El Departament de Filologia Anglesa i de Germanística som un grup molt divers de docents i d'investigadors. Molts de nosaltres fem recerca en una gran diversitat de temes (per exemple fonologia experimental, literatura escrita per dones, sociolingüística, literatura i cinema, lingüística de corpus, psicolingüística, literatura  postcolonial o adquisició de segones llengües) i els altres ens dediquem exclusivament a l'ensenyament.
 
Aquesta diversitat d'interessos ens enriqueix i alhora permet que cadascú pugui fer les assignatures que estan més relacionades amb la seva recerca, ja que al grau d'Estudis Anglesos, s'hi estudia tant la llengua com la literatura o la cultura angleses. Així els alumnes poden escoltar de primera mà possibles temes interessants per a la seva futura recerca i triar el que més els atrau.
 
Som diversos, plurals, però al mateix temps ens uneix un denominador comú: tots tenim com a objectiu prioritari fer que els nostres alumnes aprenguin molt i bé. Hem participat en projectes de millora de la docència, programem les assignatures conjuntament entre tots els professors que participen en una assignatura, i sempre tenim en compte que els programes tinguin un desenvolupament coherent.
 
Som un dels pocs departaments de la UAB que té una Delegació d'Estudiants, amb eleccions anuals per escollir delegats i amb una participació directa i continuada dels estudiants en tots els temes que afecten el Departament.

Documents institucionals Principals documents i normatives del Departament a la teva disposició

 

Butlletí Oficial UAB Informació sobre acords i resolucions de la UAB

 

Plànols i accessos El mapa del departament i els plànols i accessos al Campus

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Filologia Anglesa i de Germanística
Edifici B (UAB)
Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Barcelona


Horari d'atenció al públic:
Matins de dilluns a divendres, de 11:00 a 13:00h
Tardes de dilluns a dijous (excepte juliol), de 15:30 a 16:30h

Tel.: 93 5811567
Fax: 93 5812001

d.fil.anglesaarrobauab.es

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona