DIPÒSIT TESIS

El moment del dipòsit de la tesi és un procediment molt important i en el que s'han de considerar diferents aspectes. L'apartat de Dipòsit de la web de la UAB és molt complert i et recomanem una lectura detinguda del mateix (Dipòsit Tesi UAB).

Igualment, et destaquem aquí alguns punts que has de tenir en compte.

Cita prèvia i terminis.

Per a poder fer el dipòsit a l'Escola de Doctorat cal demanar cita prèvia. I tenir en compte els diferents terminis. Aquí trobaràs un diagrama explicatiu. En el moment de fer el dipòsit es presenta un exemplar enquadernat de la tesi, aquesta ha de ser ja la versió definitiva. Un tema important i a tenir en compte és el canvi de curs acadèmic, cada 1 d'octubre s'inicia un nou curs, per tant, si fas el dipòsit a partir de l'1 d'octubre hauràs de, prèviament, haver formalitzat i pagat la nova matrícula, en canvi, si diposites abans del 30 de setembre, encara estaràs dins del curs acadèmic actual.

Per demanar la cita prèvia, clica aquí.

Documentació.

Feu una lectura detallada del link a la informació de dipòsit, perquè allà és on explica, pas per pas, tota la documentació que cal presentar. Tingueu en compte que tots els documents han de ser amb signatura original i que per sol·licitar la Menció Internacional cal aportar dos informes d'experts, com a màxim, el dia de la defensa de la tesi.

Tingueu en compte que 3 o 4 dies abans de la data de dipòsit a l'Escola de Doctorat, heu de passar pel Departament de Matemàtiques per tal d'obtenir la signatura del Coordinador de Tercer Cicle en els documents i l'aprovació per part de la Comissió de Tercer Cicle de la vostra proposta de tribunal.

La proposta de tribunal ha d'estar ben emplenada i complerta. Recordeu sempre posar la situació acadèmica dels membres, en cas contrari, es demanarà el CV dels mateixos.

TESEO i TDX.

La tesi s'ha de registrar a TESEO i serà també publicada al TDX. Per això, és important també aportar el CD el dia del Dipòsit i portar emplenat el contracte d'edició digital, i registrar la tesi a l'aplicatiu de TESEO. Reviseu la informació que trobareu al següent link.

Compendi publicacions.

Si la tesi segueix el format de compendi de publicacions, heu de sol·licitar prèviament autorització a la Comissió de Tercer Cicle del Departament de Matemàtiques seguint les instruccions que trobareu al següent apartat.
 

Esquema Dipòsit Tesi
Twitter @matdepuab twitter @matdepuab

 

Ajuts, Beques i Convocatòries Obre el cercador i perfila la teva cerca!

 

Tesis en xarxa Les tesis doctorals de les universitats catalanes

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Doctorat en Matemàtiques
Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 11 37
FAX +34 93 581 27 90

coord.doctorat.matematiquesarrobauab.cat

 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona