Imatge dissabtes

El curs 1999/2000 es va inaugurar el cicle de conferències Trobades amb secundària que va esdevenir el que ara anomenem Dissabtes de les Matemàtiques. Aquest nou format va començar el curs 2003/2004. Després de tants anys els Dissabtes de les Matemàtiques ja són un clàssic i, en cada edició, més d'un centenar d'estudiants de batxillerat, els seus professors, monitors i d'altres fans de les matemàtiques tenen l'oportunitat de participar en aquesta experiència.

Mitjançant aquestes activitats, el Departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, vol mostrar quina és la presència de les matemàtiques en el món actual i compartir la passió per aquesta ciència.

L’activitat d’enguany consta de 4 sessions, que es faran a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències. La primera sessió del 9 de març es fa conjuntament amb els dissabtes de la Física, i a la segona sessió del 16 celebrarem també el dia mundial de les matemàtiques, conjuntament amb la Societat Catalana de Matemàtiques. Les dues darreres sessions es faran els dies 6 i 13 d’abril; aquestes sessions, així com la segona sessió, inclouran també un taller en la segona part.

La majoria de les conferències són impartides per professors que són o han estat membres del Departament de Matemàtiques.

Si el tema tractat en alguna de les sessions és del teu interès pensa que a través del Programa Argó de la Universitat Autònoma de Barcelona pots demanar suport al nostre Departament per a fer un treball de recerca al teu Centre sobre qüestions relacionades. 


Coordinador: Xavier Xarles, d.matematiques.secundaria@uab.cat

Pot ser que el teu navegador bloquegi el formulari d'inscripció per motius de seguretat. De ser així, hauràs de desbloquejar-ho (ex. Firefox a la barra de navegació). Si segueix persistint el problema, posa't en contacte amb nosaltres per solucionar-ho: secundaria@mat.uab.cat.

Pot ser que el teu navegador bloquegi el formulari d'inscripció per motius de seguretat. De ser així, hauràs de desbloquejar-ho (ex. Firefox a la barra de navegació). Si segueix persistint el problema, posa't en contacte amb nosaltres per solucionar-ho: secundaria@mat.uab.cat.
El teu navegador no suporta iframe. Pots accedir a aquesta informaci&oacute amb aquest enllaç.

Arxius de les presentacions:

Més informació sobre edicions anteriors.
MATUAB Divulga Subscriu-te, i rebràs informació sobre les activitats organitzades pel departament

 

Orientació Universitària Adreçades a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior

 

UAB Divulga Revista de divulgació científica de l'Autònoma

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
web

 

 

 

 

2024 Universitat Autònoma de Barcelona