Torna l’Open Innovation Forum

Imatge de les reunions de l'Open Innovation Fòrum

Ja està en marxa l'edició d’enguany de l'Open Innovation Forum, un programa d'innovació oberta que dóna l'oportunitat a les empreses de llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de grups i centres de recerca. El Parc de Recerca UAB organitza aquest fòrum junt amb altres universitats i entitats.

29/04/2020

L’Open Innovation Forum és un programa obert continu que permet a les empreses llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca. El seu objectiu és escurça el temps en la identificació de solucions dirigides als reptes d'innovació empresarials.

Les empreses o agents de recerca interessats que vulguin participar-hi poden enviar la seva proposta fins a finals del 2020, de manera que durant tot l'any es podran rebre reptes d'innovació i enviar solucions innovadores als problemes plantejats. 

Una comissió acompanya a les empreses participants en la preparació i publicació dels reptes, alineant-los amb potencials solucions, per part de centres de recerca d'universitats i agents d'innovació. Totes les possibilitats de col·laborar detectades seran convocades a diferents trobades al llarg de l’any.

La primera trobada serà el proper 15 de juliol i es farà de forma virtual. Està oberta tant a empreses com grups de recerca dels àmbit de salut i ciències de la vida, alimentació, química, energia i recursos, sistemes industrials i mobilitat.

L'Open Innovation Forum  està organitzat per Biocat, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc de Recerca de la UAB, la Universitat de Barcelona, la Fundació Bosch i Gimpera, la Universitat Pompeu Fabra , UPF Ventures, la Universitat Politècnica de Catalunya, el Centre d’Innovació i Tecnologia, IDIBELL i ACCIÓ.