Oberta la convocatòria de la quarta edició dels Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

Convocatòria de la 4a edició dels Premis TFG

L'Observatori per a la Igualtat organitza per quarta vegada els Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere amb les inscripcions obertes fins al 20 de setembre de 2019.

05/06/2019

Per quart any consecutiu s’obre la convocatòria dels Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere conjuntament amb l'Institut Català de les Dones (ICD). A través d'aquests premis es pretén sensibilitzar a l'alumnat sobre la igualtat de gènere i la no discriminació i promoure el seu interès en la recerca.

Quins treballs es poden presentar? Tots aquells TFG que s'hagin realitzat durant el curs 2018-19, que hagin obtingut una nota mínima de 8,5 i en els quals s’apliqui la perspectiva de gènere en la investigació. Com a perspectiva de gènere s'entén una aproximació crítica a qualsevol fenomen que descobreix, visibilitza, analitza o afronta les desigualtats entre dones i homes, incloent-hi aquelles institucions socials i culturals que les sustenten, com la família, la sexualitat, la divisió sexual del treball, els processos de socialització, les lleis, les creences, els valors i les normes socials, entre d’altres.

Pel que fa als Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere, comptem amb una dotació total de 1.000 €, que es repartiran entre els treballs guanyadors de les quatre categories: Ciències, Biociències i Enginyeria; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; i finalment, Arts i Humanitats.

L’alumnat que vulgui optar als Premis als millors TFG amb perspectiva de gènere s’ha d’inscriure emplenant el formulari en línia abans del 20 de setembre del 2019. Per a més informació podeu consultar les bases del premi.

 

Notícies relacionades

IV Pla d'Acció de Gènere

La UAB aprova el IV Pla d'Acció per a la Igualtat de Gènere

Des del primer pla d'igualtat, l'any 2006, la UAB ha anat actualitzant les seves polítiques per impulsar la igualtat de gènere al seu entorn. Ara, ha estat aprovat el quart pla, que posa èmfasi en la perspectiva LGTBI i en fer visible el sexisme i les violències de gènere, entre altres reptes.

Totes les notícies