Nova sessió informativa 'Pràctiques i feina a les institucions europees i organismes internacionals'

Organismes internacionals

És gratuïta i s'adreça a estudiants i alumni de la UAB que vulguin conèixer les oportunitats professionals en institucions internacionals i entrenar-se pels seus processos de selecció. S'impartirà el proper 14 de febrer, de 13.00 a 15.00 h, a la sala d'actes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. Les inscripcions són obertes a l'aplicació NEXUS.

07/02/2023

La sessió també servirà com a introducció del Curs de preparació per a processos de selecció de la UE i OI, que es farà al març i l'abril

Les persones interessades a desenvolupar la seva carrera professional en institucions de la Unió Europea i/o altres organismes internacionals descobriran, en aquesta sessió, quines oposicions i concursos s'hi convoquen, com cal registrar-s'hi, quines fases i proves cal superar o quines competències es requereixen, entre altres qüestions.

L'expert José Díaz Lafuente, professor del Departament de Relacions Internacionals i Història Global de la Universidad Complutense de Madrid (UCM), hi aportarà una visió global de les oportunitats existents i les competències professionals més valorades.

La inscripció és gratuïta a l'aplicació NEXUS (apartat Activitats d'Orientació Professional). Les persones que encara no hi disposin d'un perfil poden fer una Alta parcial de forma ràpida i senzilla.

Inscripció gratuïta a NEXUS

Curs de preparació per a processos de selecció de la UE i OI

Aquesta activitat, a més, servirà com a introducció al Curs de preparació per a processos de selecció de la Unió Europea i Organismes Internacionals, amb inscripcions obertes fins el 17 de febrer. Enguany, el curs arriba a la seva vuitena edició ampliant els continguts i mantenint l'enfocament pràctic. S'adreça prioritàriament a estudiants de darrer any i alumni de la UAB que també vulguin conèixer els processos de selecció d'aquest àmbit i entrenar-se per superar-los.

Combinarà la docència presencial i virtual, començarà el 4 de març i s'impartirà els dissabtes de març i abril de 9.00 a 14.00 h. José Díaz Lafuente en tornarà a ser el professor principal.

Tota la informació sobre el curs