Nova activitat virtual i gratuïta per aprendre a buscar feina a través d'Instagram

Instagram

La UAB, en col·laboració amb Barcelona Activa, ofereix a les seves persones estudiants i alumni una sessió formativa per treure suc a aquesta coneguda xarxa social com a eina per a la cerca de feina. Tindrà lloc el 14 de febrer, dimarts, de 13.00 a 15.00 h a través de Microsoft Teams. Les inscripcions ja són obertes.

01/02/2023

Una xarxa social cada vegada més valorada per les persones responsables de reclutament

Instagram va néixer el 2010 com una xarxa social per compartir fotografies i ha esdevingut una gran plataforma d’entreteniment. Són moltes les organitzacions que hi busquen els perfils de les persones candidates per conèixer el seu estil de vida, els seus valors i, per descomptat, les seves competències professionals. Així doncs, es tracta d’una xarxa social cada vegada més valorada per les persones responsables de reclutament.

Per aquest motiu, la UAB ofereix a les seves persones estudiants i alumni l’activitat formativa Ets instagramer? Cerca feina a través de l’aplicació!, de dues hores de durada, a càrrec de Pedro Rojas i Adriana Vigueras, persones expertes en la matèria. Tothom qui hi assisteixi adquirirà una nova visió sobre la plataforma, entenent que també pot ser una eina profitosa per a la cerca de feina, i descobrirà les funcionalitats d’Instagram que poden ser útils per assolir la inserció laboral.

La sessió serà gratuïta, tindrà format virtual i es durà a terme el proper 14 de febrer, dimarts, de 13.00 a 15.00 h. Per tal d’inscriure’s, cal registrar-se abans a la Plataforma de Barcelona Activa.

Registre a Barcelona Activa

Un cop fet això, cal obrir l'enllaç específic de la sessió i inscriure’s amb aquest codi: UAB_MIDA

Inscripció a l'activitat

Finalment, es rebrà un enllaç per connectar-se a la reunió corresponent de Microsoft Teams.

Ets instagramer? Cerca feina a través de l’aplicació! forma part de la programació d’Activitats d’Orientació Professional que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB ofereix en col·laboració amb Barcelona Activa per tal d’impulsar la inserció laboral de les seves persones estudiants i alumni.