El Hub b30 i les empreses AWEC i Ability Pharmaceuticals, premiats a la Nit de Cerdanyola Empresarial

El Hub b30 i les empreses AWEC i Ability Pharmaceuticals, premiats a la Nit de Cerdanyola Empresaria

El projecte Hub b30, la nova empresa de base tecnològica de la UAB AWEC i l'empresa Ability Pharmaceuticals, adherida al Parc de Recerca UAB, van ser guardonats durant la vuitena edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, que va tenir lloc aquest dijous 21 de novembre.

22/11/2019

Cerdanyola Empresarial, associació sense ànim de lucre que agrupa el teixit empresarial d’aquesta localitat, va premiar el Hub b30 en la categoria de projecció de la ciutat. Creada el 2018, el Hub b30 és una xarxa d’innovació coordinada per la UAB per promoure la col·laboració, el desenvolupament econòmic i la cohesió social del territori B30, els aproximadament 50 quilòmetres de la via de comunicació B30.

Una nova empresa de base tecnològica de la UAB, AWEC, també va rebre un premi durant l’acte, la Beca Impuls Rotary a l’Emprenedoria. Aquest guardó, que dóna el Rotary Club de Cerdanyola, consta d’una dotació econòmica i de la prestació de serveis empresarials per acompanyar el projecte emprenedor. AWEC és una empresa creada aquest any per investigadors i investigadores del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Facultat de Veterinària de la UAB per oferir serveis d’assessorament i innovació en l’àmbit del benestar animal.

Finalment, Ability Pharmaceuticals, empresa de l’entorn del Parc de Recerca UAB, va ser premiada en la categoria d’start up. És una empresa biofarmacèutica dedicada al descobriment i desenvolupament de fàrmacs innovadors dirigits a la teràpia del càncer.

La Nit de Cerdanyola Empresarial, que es va celebrar a l’Hotel Campus de la UAB, va comptar amb l’assistència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordon, i l’equip directiu de l’entitat, encapçalat pel seu president Jaume Maranges. Es van atorgar vuit premis durant la Nit: projecció de ciutat, internacionalització, recerca i innovació, trajectòria empresarial, directiu/va, start up, i comerç i serveis de restauració.

 

Notícies relacionades

Nous avenços en la detecció de biaixos als algoritmes de reconeixement facial

Nous avenços en la detecció de biaixos als algoritmes de reconeixement facial

Un equip del Centre de Visió per Computador i de la Universitat de Barcelona ha avaluat la precisió i els biaixos de gènere i color de pell dels algoritmes de reconeixement facial automàtics. Tot i que les millors solucions superen el 99.9% de precisió, s'han detectat grups que mostren taxes més altes de falsos positius o falsos negatius.

Totes les notícies