XIX Workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària

Workshop XIX MRAMA

Està organitzat pel Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments i el Departament de Ciència animal i dels aliments. 

10/11/2020

El dilluns 23 de novembre s’inicia el XIX Workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària. Està organitzat pel Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments i el Departament de Ciència animal i dels aliments

Aquest any a causa de les circumstàncies actuals de la Covid-19 es durà a terme durant 5 dies. 

Del 23 al 27 de novembre s’organitzaran diverses ponències, exhibicions i tallers en format en línia.

L’objectiu del Workshop és ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per a detectar, comptar, aïllar i identificar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l’aigua. El taller es basa en la idea original del professor Dr. Daniel Y.C Fung (Kansas State University, Manhattan, Kansas, EUA).

Si vols participar-hi, primer de tot has d’omplir la fitxa d’inscripció i enviar-la a: https://jornades.uab.cat/workshopmrama/content/inscripcion

Més informació: https://jornades.uab.cat/workshopmrama/

Preu de la inscripció:

  • 190 €; estudiants: 70 €, hauran de presentar el document acreditatiu corresponent.

També és possible gestionar l’assistència a través de la Fundació Estatal per a la formació de treball.

Llibre (optatiu): 30 € (despeses d’enviament nacionals incloses)

Descomptes:

  • 15 % per als subscriptors de la revista eurocarne, Técnicas de Laboratorio o Tecnifood.
  • 50 % per a quatre socis (amb antiguitat superior a 3 anys) de l'ACCA.

Pagament de la inscripció:

Transferència bancària al compte, de ”la Caixa”, nº ES10 2100 0424 37 0200193047. 

Fer constar “XIX Workshop MRAMA” i nom i cognoms. Enviar el rebut per correu.