Èxit en la fidelitat dels alumnes sènior d'anglès

Jornada de portes obertes 16 i 17 de setembre

7 de cada 10 alumnes sènior d’anglès decideixen repetir.

23/09/2019

Com cada any, els cursos sènior d’anglès tornen a començar a l’octubre i aquest curs 2019/2020 ho farà amb encara més força. Els alumnes sènior d’anglès han tornat a demostrar la seva fidelitat amb UAB Idiomes Barcelona, després de registrar el nombre més alt de matriculacions realitzades en aquests cursos d'anglès.

Actualment s’han formalitzat 320 matriculacions d’estudiants sènior, de les quals el 73,75% són antics alumnes. A dues setmanes de l’inici del curs, ja s’ha superat el nombre de matriculacions que es van realitzar l’any passat. És per això que els alumnes sènior ens demostren, a través dels resultats obtinguts, la seva fidelitat i satisfacció per aquests cursos d’anglès adreçats a persones majors de 50 anys.

Raons com ara, la qualitat de l’ensenyament, la metodologia adequada al ritme dels alumnes, el bon ambient a l’aula i l'absència de la necessitat d’haver de superar un examen, afavoreixen la satisfacció dels alumnes sènior i té com a conseqüència directa, aquest gran nombre de matriculacions.

Finalment, UAB Idiomes Barcelona agraeix el compromís dels alumnes i es compromet a seguir millorant cadascun dels cursos que s’ofereixen, per garantir un ensenyament de qualitat a tots els alumnes del centre.

Fes clic al botó per reservar hora i realitzar una prova de nivell gratuïta i sense compromís
 Descarrega la informació dels cursos sènior d’anglès fent clic aquí.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies