Un vídeo repassa els cinquanta anys de moviment estudiantil a la UAB

50 anys del Moviment Estudiantil
La UAB va organitzar un acte el 14 de maig, a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia en què es va parlar del passat, present i futur del moviment estudiantil. Va ser presentat l'audiovisal 50 anys de moviment estudiantil a la UAB i hi van intervenir els seus protagonistes.

13/06/2019

El 14 de maig, la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia va acollir la presentació de l'audiovisual 50 anys del moviment estudiantil a la UAB, que s'emmarca dins de la celebració del cinquantè aniversari de la UAB i que va tenir lloc a les 13 h, a la sala d'actes.

L'acte va estar estructurat en tres parts. La primera, titulada "D'on venim?", va comptar amb les intervencions dels protagonistes del vídeo: Núria Alcaraz, investigadora del Departament de Sociologia; Joan Manuel Tresserras, professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura; Xavier Domènech, professor del Departament d'Història Moderna i Contemporània; José Luis Lalueza, professor del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació; i Berta Satoca, representant dels estudiants al Consell Social de la UAB. Seguidament, es va projectar l'audiovisual i, un cop acabat, es va donar pas a la tercera part, titulada "On anem?", que va consistir en un debat obert amb estudiants sobre el futur del moviment estudiantil.

Més informació: L'audàcia del coneixement: 50 anys UAB