UAB Idiomes assistirà al Saló de l'Ensenyament

Saló de l'Ensenyament UAB

Estarem a l’estand B 236 del Pavelló 2 informant sobre tots els cursos d'idiomes i oferint proves de nivell gratuïtes i sense compromís.

20/03/2019

Del 20 al 24 de març UAB Idiomes assistirà al Saló de l'Ensenyament, ubicat al recinte de la Fira de Barcelona, per presentar i proporcionar la informació sobre l'oferta formativa dels cursos d'idiomes. El Saló de l'Ensenyament és la fira d'educació més important de Catalunya i està adreçada a tots els estudiants que estiguin interessats a ser informats i orientats sobre les ofertes acadèmiques actuals.

UAB Idiomes es situarà, juntament amb tots els centres formatius de FUABformació, a l'estand número B 236 del Pavelló 2. A les taules de l'estand es proporcionarà la informació detallada sobre els cursos de llengües i s'oferiran proves de nivell gratuïtes i sense cap compromís, per aquells estudiants que desitgin conèixer el seu nivell d'anglès.

Dins del Saló de l'Ensenyament, del divendres 22 al dissabte 23 de març, trobarem el Saló Futura. Serà un espai adreçat per a tots aquells graduats interessats a continuar amb els seus estudis i obtenir informació sobre l'oferta de màsters i postgraus que ofereix la UAB.

Dates i horaris:
Del dimecres 20 al divendres 22 de març, a partir de les 9 i fins a les 19 hores.
Dissabte 23 de març, de les 10 a les 20 hores.
Diumenge 24 de març, de les 9:30 a les 14:30 hores.

Ubicació Saló de l'Ensenyament:
Recinte Montjuïc
Avinguda de la Reina Maria Cristina
08004 Barcelona

 

Notícies relacionades

Totes les notícies