UAB Campus Mèdia ha realitzat les Jornades de Portes Obertes de la Facultat

Els participants de la Jornada de Portes Obertes posen al set del Plató 3

Es van celebrar el 12 i 13 de febrer en sis torns diferents mitjançant YouTube amb el format d’un programa de televisió. Podeu recuperar-les al canal de YouTube de UAB Campus Mèdia

21/01/2021

Els dies 12 i 13 de febrer es van celebrar les Jornades de Portes Obertes de la Facultat de Ciències de la Comunicació. En altres anys, aquesta és l’oportunitat per als futurs estudiants de l’Autònoma per a conèixer el Campus en primera persona; enguany, a causa de la COVID-19, l’esdeveniment va prendre una altra forma.

UAB Campus Mèdia es va encarregar de la realització de la retransmissió que, al llarg d’aproximadament una hora, va explicar als futurs UABers què és la Facultat, què s’hi fa i les particularitats dels cinc graus que s’hi imparteixen: Comunicació Audiovisual, Comunicació Interactiva, Comunicació de les Organitzacions, Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques.

L'esdeveniment va aconseguir arribar a unes 900 persones interessades en l'oferta de graus de la Facultat i va comptar amb la participació d'una vintena d'estudiants de tots els graus, a més dels vicedegans de Comunicació i UAB Campus Mèdia, Carles Llorens i de Docència, Professorat i Alumnat, Carmina Crusafon.

Per facilitar que tothom qui hi estigui interessat/da pogués assistir-hi, es van fer sis sessions en dos dies:

  • Divendres 12 de febrer: 10:00 h, 12:00 h, 16:00 h i 18:00 h
  • Dissabte 13 de febrer: 12:00 h i 16:00 h

Podeu recuperar les explicacions dels nostres graus i espais al web de UAB Campus Mèdia o a YouTube

 

 

Notícies relacionades

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies