TV3 estrena Senyora Isabel, una sèrie documental sorgida de les aules de la Facultat

La poetessa gironina Isabel Oliva i la seva neta, Georgina Torrado, a

Diumenge 22 a les 23:45 s’emetrà el primer capítol a TV3. La sèrie sorgeix del TFG de l’Alumni de la Facultat Georgina Torrado, i va ser seleccionat d’entre més de 150 projectes per emetre’s als canals de la Televisió de Catalunya.

20/11/2020

El diumenge 22 de novembre a les 23:45 s’estrena el primer de sis capítols de la sèrie documental “Senyora Isabel” a TV3. Serà el primer tastet de la producció que podran gaudir els teleespectadors catalans, que la podran seguir al complet al Canal 33, on s’emetrà sencera més endavant.

El programa naix en forma de TFG, on Georgina Torrado (Comunicació Audiovisual UAB 2019) plasma les diferents maneres de viure la poesia a partir de la seva relació amb la seva àvia, Isabel Oliva, de 95 anys, que l’aprofita per afrontar el seu dia a dia.

Xavier Morral, professor de la Facultat i productor (Òpera en Texans i El Foraster, TV3), mentoritza el projecte i Minifilms (Redes, TVE) l’apadrina i el produeix per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que va convocar un concurs a finals de l’abril del 2019 per trobar nous talents per la programació del Canal 33.


Més informació a tv3.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies