Torna la Jornada de Portes Obertes dels cursos Sènior

Cursos Seniors 2018-2019

Les sessions d'informació serviran per donar a conèixer els cursos, assistir a una classe gratuïta i respondre qualsevol dubte.

18/12/2018

El proper 18 de desembre a les 16h es tornarà a realitzar la Jornada de Portes Obertes de la UAB Idiomes Barcelona per donar a conèixer els cursos d’anglès per a sèniors, pensats per a persones majors de 50 anys que desitgin iniciar-se en l’estudi de la llengua anglesa o bé ampliar els seus coneixements sense la necessitat d’haver de fer un examen.

La jornada tindrà lloc a Casa Convalescència, on es realitzarà una sessió informativa de 15-20 minuts i s'explicarà la metodologia dels cursos i informació bàsica, com ara, el procediment per formalitzar la matrícula i els preus. Un cop acabada aquesta primera sessió, es realitzarà una classe gratuïta de 40-45 minuts dividida per grups de nivell, on es faran activitats i es mostrarà com són les dinàmiques de les classes.

Inscriu-te a la Jornada de Portes Obertes fent clic al botó:18 de desembre: Sessió cursos d'anglès Sènior
De 16 a 17:30 h a Casa de Convalescència

Cal tenir en compte que el/la professor/a que impartirà la sessió i les classes, no necessàriament serà el mateix que impartirà el curs.

Descarrega la informació dels cursos: Cursos d'anglès sènior

 

 

Notícies relacionades

Logos Laberintos

Laberintos 4a edició

El proper 1 de juny de 2019 tindrà lloc Laberintos 4, jornada de formació sobre ensenyament i aprenentatge de llengües, a Casa Convalescència.  Llegir més

Totes les notícies