Terrassa acull el Congrés Dones, Ciència i Tecnologia 2019

Congres_Dones_Ciencia_Tecnologia

L’Ajuntament de Terrassa posa en marxa una iniciativa que vol donar a conèixer el treball de les dones en ciència i tecnologia. El congrés tindrà lloc els 6 i 7 de març  a Terrassa i promocionarà les vocacions científiques i tècniques en les futures estudiants.

17/01/2019

Les dades que les entitats organitzadores posen sobre la taula són alarmants. Malgrat que si poséssim en una mateixa aula tots a tots els estudiants la meitat serien dones, en especialitats com l'enginyeria únicament representen el 23% del total.

Encara que s'ha advertit un interès creixent en aquestes Especialitats en els últims anys, queda molt per a equilibrar la balança. La passada edició del Mobile Word Congress a Barcelona va mostrar de nou la poca equitat existent en les disciplinis tecnològiques. Del total de participants, un 70% van ser Homes.

Els objectius del congrés:

El programa posarà en relleu les aportacions de dones que treballen en diferents disciplines de la ciència i la tecnologia, especialment aquelles escoles del campus de Terrassa Universitària. Així mateix, la intenció serà de fomentar en les més joves els àmbits formatius en els quals tenen menys presència, integrant la perspectiva de gènere en totes les esferes possibles.

El Congrés s’adreça a les persones que vulguin conèixer i reflexionar l’escletxa de gènere en els camps de la ciència i la tecnologia.

On Tindrà lloc?
El Congrés Dones, Ciència i Tecnologia tindrà lloc els pròxims 6 i 7 de març en “Vapor Universitari de Terrassa” (Ca de Colom, 144 / 08222, Terrassa).

Inscripcions a: https://docs.google.com/forms/d/16My7b-MXhdlyhGudNx-8r5XP3Z-QCbqdGY2vqqfgvOE/viewform?edit_requested=true

Més informació: https://www.terrassa.cat/wscitech19-inici
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies