Serveis al campus de la UAB durant el mes d'agost

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Els transports per arribar al campus funcionaran amb els horaris que es poden consultar el web de Mobilitat i transports de la UAB.

29/07/2020

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

El Servei Assistencial de Salut estarà obert tot el mes, de dilluns a divendres feiners, de 9 a 15 h (93 581 18 00). Cal demanar cita prèvia trucant per telèfon o escrivint un correu a recepcio.servei.salut@uab.cat. Fora d'aquests horaris, en cas d'urgències mèdiques, cal contactar amb el Servei de Seguretat i Vigilància de la UAB, que seguirà funcionant tots els dies, durant 24 hores (93 581 25 25).

El Punt d'Informació de la UAB situat a la Plaça Cívica farà atenció presencial de 10 a 14 h i atenció telefònica de 10 a 16 h durant tot el mes d'agost, de dilluns a divendres feiners (93 581 11 11, informacio@uab.cat). L'International Support Service donarà servei de manera telemàtica de 9 a 14 h: del 3 al 7 d'agost i del 24 al 31 d'agost (international.support@uab.cat).

Pel que fa a les facultats, el servei logístic i punt d'informació funcionarà en diferents horaris a cada centre. En relació al correu, caldrà seguir el procediment de gestió de la correspondència i paqueteria.

El Centre d'Assistència i Suport (CAS) del Servei d'Informàtica funcionarà els dies feiners del mes d'agost, de 8 a 15 h (93 581 21 00, cas@uab.cat). 

L'Escola de Postgrau durant el mes d’agost no oferirà suport presencial. La Unitat d’Atenció a l’Usuari donarà suport en treball a distància del 3 al 7 i del 24 al 31 d’agost (ep.uau@uab.cat).

Al Rectorat, el registre general obrirà tot el mes d'agost, de dilluns a divendres feiners, de 9 a 14 h amb cita prèvia (93 581 20 29, registre.general@uab.cat).

L'Àrea de Gestió de la Recerca tindrà personal disponible de l’1 al 30 d’agost de forma presencial i en treball a distància a.gestio.recerca@uab.cat. Els serveis cientificotècnics romandran oberts en diferents dates que es poden consultar a l'enllaç.

Pel que fa al transports disponibles per accedir al campus, es pot consultar el web de Mobilitat i transports de la UAB. 

El Servei d'Activitat Física obrirà durant tot el mes d'agost de dilluns a divendres, de 8.30 a 22 h (93 581 19 34). Per a accedir al SAF cal reserva prèvia. A l'apartat de notícies del web s'informarà en tot moment de qualsevol incidència relacionada amb l'obertura de les instal·lacions.

Els serveis de restauració del campus continuaran tancats durant tot el mes d'agost.

Les biblioteques obriran en diferents horaris que estan disponibles al web. La sala d'estudis de la Biblioteca de Ciències Socials obrirà tots els feiners d'agost, de 9 a 18 h.

Més informació: Horaris dels serveis durant el mes d'agost de 2020
Horaris dels serveis cientificotècnics durant el mes d'agost de 2020

 

Notícies relacionades

Fem FCCUAB

Tots junts #FemFCCUAB

Des de la Facultat de Ciències de la Comunicació posem en marxa la iniciativa #FemFCCUAB per fer front als difícils moments que estem passant. Tots els membres de la facultat podeu enviar els vostres relats, poemes, imatges, reflexions, etc. En farem un recull que anirem actualitzant i que podreu llegir aquí.

Totes les notícies