S'inicia la quarta edició del Curs d'espanyol d'Accés a la Universitat (CAU)

Quarta Edició CAU

La quarta edició del CAU compta amb la participació de 64 estudiants xinesos.

14/10/2019

Dilluns passat 14 d'octubre van començar els Cursos d'espanyol d'Accés a la Universitat amb l'assistència de 64 alumnes xinesos. Aquest curs es va iniciar amb una sessió de benvinguda i informativa sobre el programa i l'escola.

El programa té una durada de 8 mesos i es divideix en dues parts. La primera part està enfocada a l'aprenentatge de l'espanyol general, mentre que la segona, està dissenyada perquè s'aprengui espanyol específic com ara, l'espanyol acadèmic, de negocis o història i cultura d'Espanya. El programa CAU té com a objectiu principal que els alumnes finalitzin el curs amb un nivell B2 d'espanyol, per tal de poder accedir a estudis de grau o màster amb els coneixements necessaris, tant de la llengua com del sistema universitari espanyol. A banda de la formació dins l'aula, aquest curs inclou activitats culturals obligatòries, com ara visites a museus, empreses i altres llocs d'interès, que tenen com a objectiu enriquir l'experiència de l'estudiant.

La primera edició d'aquest programa al gener de 2018 va tenir una participació de 48 alumnes, en la segona edició va ser de 31 alumnes, en la tercera es va triplicar aquesta última xifra arribant als 96 alumnes, i aquesta quarta edició es va iniciar amb 64 alumnes matriculats a l'octubre. Finalment, UAB Idiomes Barcelona desitja que els alumnes d'aquesta quarta edició finalitzin aquest curs adquirint la preparació necessària per accedir a estudis universitaris, i es farà tot el possible perquè tinguin una experiència molt positiva i amb resultats satisfactoris.

 

Notícies relacionades

301218 Seniors 2018-2019

Nous cursos sènior d'anglès

El proper gener comença el segon trimestre dels cursos sènior d'anglès i s'afegeixen tres nous cursos, de diferents nivells. 

Totes les notícies