S'inaugura l'exposició "Jordi Sabater Pi- L'art de la Ciència" amb la presència del seu fill.

inauguració de l'exposició amb el fill de Jordi Sabater Pi

La inauguració de l'exposició “Jordi Sabater Pi- L’art de la Ciència” va comptar amb la presència del seu fill Josep Oriol Sabater. 

17/10/2023

El passat 10 d’octubre va arrencar l’exposició “Jordi Sabater Pi- L’art de la Ciència” a la biblioteca de Veterinària de la UAB i es va comptar amb la presència del seu fill Josep Oriol Sabater, qui va acostar als assistents la figura i la gran tasca que duia el seu pare.

L’exposició té l’objectiu de descobrir a Sabater Pi com a artista, dibuixant, fotògraf, observador i gran professional. Trobem dibuixos, apunts anatòmics, mesures, retrats i tatuatges entre altres. També hi ha un apartat de selecció de llibres sobre l’autor i  la il·lustració científica.

L’Art de la Ciència és organitzada per Molècula, Xarxa de Professionals de la Museografia, amb el suport del Museu d'Història de Catalunya, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Grup de Recerca Didàctica i Patrimoni DIDPATRI de la UB, i Cultura en Viu de la UAB.

Sabater Pi va ser un naturalista català reconegut per tots per la troballa del goril·la albí, Floquet de Neu. El gran mestre naturalista és reconegut  internacionalment també  pels seus descobriments sobre les eines dels ximpanzés i sobre la cultura de tribus com la del Fang.

La Biblioteca de Veterinària acull l’exposició “Jordi Sabater Pi- L’Art de la Ciència” fins al 31 d’octubre.