S'inaugura l'espai COMTEC Centre a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

Acte d'inauguració del COMTEC Centre, a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

L’espai serà el centre neuràlgic del projecte estratègic de la Facultat i disposa d’un croma, una pantalla interactiva i una varietat d’equipaments per permetre la realització d’activitats diverses.

26/03/2021

El 25 de març es va inaugurar l’espai COMTEC Centre a la segona planta de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.
L’acte va comptar amb la participació del vicerector de Recerca i Transferència, el Dr. Armand Sánchez, la degana de la Facultat, la Dra. Maria José Recoder, la directora del Servei de Biblioteques, la Sra. Núria Casaldàliga i la vicedegana de Docència, Professorat i Alumnat, la Dra. Carmina Crusafon, que van tallar la cinta. 
El vicedegà de Comunicació i UAB Campus Mèdia, el Dr. Carles Llorens i Tomàs Fabregat, cap de la Biblioteca van demostrar als assistents les possibilitats de l’espai i dels seus equipaments.

El COMTEC Centre serà el cor del projecte homònim, l’estratègia de la Facultat per a aquesta dècada que pretén fomentar el coneixement i el talent digital en l’àmbit de la comunicació. 
El centre és un espai obert amb tres funcions diferenciades: hi ha una àrea d’experimentació amb un croma; l’àgora, amb una grada amb capacitat per a 50 persones; i l’àrea de creació-coworking, amb una pantalla interactiva. El Centre està obert a usos docents i de recerca i també a usos no docents com formacions, presentacions, tallers, coworking, o actes institucionals.

Al Dipòsit Digital de Documents de la UAB hi podreu trobar al detall tots els equipaments dels quals disposa l’espai, a més de les seves condicions d’ús.