S’inicia la cinquena edició del Curs d’Accés a la Universitat (CAU)

Inici de la cinquena edició del CAU

La cinquena edició del CAU ha tingut una participació de 90 estudiants xinesos.

13/01/2020

El passat dilluns 13 de gener, UAB idiomes Barcelona va inaugurar l'inici del Curs d'Accés a la Universitat 2020 amb 90 estudiants d'origen xinès. La cinquena edició d'aquest curs va començar a l'aula Magna de Casa Convalescència amb una sessió de benvinguda i informativa sobre el programa i l'escola.

El programa té una durada de 8 mesos i es divideix en dues parts. La primera part està enfocada a l'aprenentatge de l'espanyol general, mentre que la segona, està dissenyada perquè s'aprengui espanyol específic com ara, l'espanyol acadèmic, de negocis o història i cultura d'Espanya.

El programa CAU té com a objectiu principal que els alumnes finalitzin el curs amb un nivell B2 d'espanyol, per tal de poder accedir a estudis de grau o màster amb els coneixements necessaris, tant de la llengua com del sistema universitari espanyol. banda de la formació dins l'aula, aquest curs inclou activitats culturals obligatòries, com ara visites a museus, empreses i altres llocs d'interès, que tenen com a objectiu enriquir l'experiència de l'estudiant.

Finalment, l'equip d'UAB Idiomes Barcelona espera i desitja que l'alumnat d'aquesta edició finalitzi el curs satisfactòriament i adquireixi la preparació necessària per accedir a estudis universitaris, tal com ho van fer els anteriors estudiants d'aquest curs.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies