Restaurem col·lectivament el mural de la plaça Cívica amb motiu del 25N

Cartell del 25N de 2023

L’Observatori per a la Igualtat de la UAB organitza una restauració conjunta amb l’alumnat del mural de la plaça Cívica que commemora el Dia Internacional contra les Violències Masclistes. La pintada grupal té lloc el 24 de novembre a les 13. 00 h i compta amb l’ambientació de Musical Sisters.

06/11/2023

Amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes, l’Observatori per a la Igualtat convida la comunitat UAB a restaurar el mural feminista de la plaça Cívica el 24 de novembre a les 13. 00 h. L’acte té una primera intervenció de la secretària general, Esther Zapater. Seguidament, la tècnica de l'Observatori, Andrea Ruedas, llegirà el manifest de la comissió Dones i Ciència del Consell Interuniversitari de Catalunya. També es farà un minut de silenci per commemorar les víctimes de violència masclista. Finalment, després de la presentació, Anna Carrasquedo, dissenyadora gràfica, conduirà la pintada grupal amb l’ambientació del grup Musical Sisters.  

Els murals de la plaça Cívica es van encomanar a la Clara Corax l’any 2020 i en poc temps ja van ser tacats. Els atacs han estat nombrosos. Per aquest motiu, l’Observatori ha dedicat la commemoració del 25N a restaurar-los per reafirmar el compromís de la UAB amb l’erradicació de la violència masclista i la construcció d’una universitat feminista.  

 

Més informació: Cartell del 25N de 2023