Ràdio 4 emet un programa elaborat per estudiants de la UAB

Onada feminista

UABràdio emet, des de la temporada passada, un programa de continguts monogràfics sobre el paper de les dones en diferents àmbits de la societat. Ara, Onada feminista, que elaboren estudiants a la Facultat de Ciències de la Comunicació, es pot escoltar també a Ràdio 4.

09/09/2019

El programa Onada feminista, que elaboren estudiants de la UAB per a UABràdio, s'emet aquesta temporada a Ràdio 4 tots els dissabtes, a les 23 h. Cada capítol és un programa monogràfic d'una hora de durada sobre el paper de les dones a diferents àmbits: dones i universitat, dones i esports, dones i música, etc.

Onada feminista va començar ja la temporada passada a UABràdio, emissora que forma part del projecte UAB Campus Mèdia, desenvolupat a la Facultat de Ciències de la Comunicació. Es pot escoltar a través de l'enllaç www.uab.cat/campusmedia/ o bé al dial 100.3 FM. Des del 7 de setembre, es pot sentir també a Ràdio 4.

El programa està elaborat per estudiants de la Universitat, principalment del Grau en Periodisme. Està dirigit per Alejandra Sánchez i compta com a redactores, productores i locutores amb María Jiménez, Cèlia Mayoral, Laia Patau, Lía Ribas, Andrea Salazar, Mar Sifre i Ana Ventura.

Una "lliçó de la gent jove"

A l'acte de presentació de la programació d'aquesta temporada de RTVE a Catalunya, que va tenir lloc el 9 de setembre, el subdirector de Ràdio 4, Vicenç Sanclemente, va agrair aquesta nova col·laboració tant a la UAB com a la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació, María José Recoder, i va afirmar que, amb Onada feminista, seran les estudiants les que "ens ensenyaran a nosaltres": segons Sanclemente, "la gent jove ens podrà donar una autèntica lliçó als veterans que no hem après a narrar des de la perspectiva de gènere".

Més informació: UAB Campus Mèdia

 

Notícies relacionades

Vacuna

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 18 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya de vacunació es posa a disposició de tot el personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

Totes les notícies