Ràdio 4 emet un programa elaborat per estudiants de la UAB

Onada feminista

UABràdio emet, des de la temporada passada, un programa de continguts monogràfics sobre el paper de les dones en diferents àmbits de la societat. Ara, Onada feminista, que elaboren estudiants a la Facultat de Ciències de la Comunicació, es pot escoltar també a Ràdio 4.

09/09/2019

El programa Onada feminista, que elaboren estudiants de la UAB per a UABràdio, s'emet aquesta temporada a Ràdio 4 tots els dissabtes, a les 23 h. Cada capítol és un programa monogràfic d'una hora de durada sobre el paper de les dones a diferents àmbits: dones i universitat, dones i esports, dones i música, etc.

Onada feminista va començar ja la temporada passada a UABràdio, emissora que forma part del projecte UAB Campus Mèdia, desenvolupat a la Facultat de Ciències de la Comunicació. Es pot escoltar a través de l'enllaç www.uab.cat/campusmedia/ o bé al dial 100.3 FM. Des del 7 de setembre, es pot sentir també a Ràdio 4.

El programa està elaborat per estudiants de la Universitat, principalment del Grau en Periodisme. Està dirigit per Alejandra Sánchez i compta com a redactores, productores i locutores amb María Jiménez, Cèlia Mayoral, Laia Patau, Lía Ribas, Andrea Salazar, Mar Sifre i Ana Ventura.

Una "lliçó de la gent jove"

A l'acte de presentació de la programació d'aquesta temporada de RTVE a Catalunya, que va tenir lloc el 9 de setembre, el subdirector de Ràdio 4, Vicenç Sanclemente, va agrair aquesta nova col·laboració tant a la UAB com a la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació, María José Recoder, i va afirmar que, amb Onada feminista, seran les estudiants les que "ens ensenyaran a nosaltres": segons Sanclemente, "la gent jove ens podrà donar una autèntica lliçó als veterans que no hem après a narrar des de la perspectiva de gènere".

Més informació: UAB Campus Mèdia

 

Notícies relacionades

InauguracioCurs2019+

La Dra. Nuria Oliver inaugura el curs a la Facultat

L'acte d'inauguració va tenir lloc el 10 d'octubre, a les 16.30 h, a l'Aula Magna, amb una xerrada sobre "Intel·ligència artificial: ficció, realitat i somnis" per part de la Dra. Nuria Oliver, autoritat mundial en intel·ligència artificial.

Totes les notícies