Primer Fòrum Ambiental per a la presa de decisions sobre les accions per a la biodiversitat del campus de la UAB

Imatge cartell fòrum ambiental

El 29 de març es farà aquesta primera trobada oberta a tota la comunitat universitària i que servirà per prioritzar i decidir on i com fer accions de millora i seguiment de la biodiversitat del campus.

22/03/2023

Com a última activitat vinculada al Bioblitz i, en el marc del projecte «Sensibilització i recerca per transformar educant i incidint per la millora de la biodiversitat i la sostenibilitat al campus de la UAB», atorgat per la Fundació Autònoma Solidària, neix aquest fòrum de discussió, organitzat conjuntament amb Replantegem i NOVACT i coordinat per Sandra Saura Mas, Mariona Ferrándiz i Marta Fonolleda, investigadores de la Universitat.

Aquesta trobada, oberta a totes les persones de la comunitat universitària de la UAB, tindrà lloc el 29 de març a l’aula 51 (edifici G5) de la Facultat de Ciències de l’Educació en horari de 13.30 a 15.30 h i servirà per prioritzar i decidir on i com fer accions de millora i seguiment de la biodiversitat del campus.

Actualment, es tenen moltes propostes per a la investigació i la divulgació sobre les aus, els ratpenats, les espècies invasores, els pol·linitzadors, els rapinyaires, els rèptils... però es necessita un procés deliberatiu per poder prendre les decisions més idònies. Les accions de gestió de la biodiversitat i de la sostenibilitat afecten diversos col·lectius i persones. Per això, és important que les decisions vagin acompanyades de debat i sensibilització per tal que tota la comunitat se’n senti partícip. Per aquest motiu, la trobada comptarà amb la participació de NOVACT, un col·lectiu de persones expertes en dinamització de debats, assemblees i fòrums per dinamitzar l’espai i la presa de decisions.

Per motius d’aforament, és necessari confirmar l’assistència a la trobada en aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb Mariona Ferrándiz: mariona.ferrandiz@uab.cat.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Vida terrestre