Premis Esport i Educació Contra el Racisme per a Treballs de Final de Grau

Premis TFG Esport i Educacio

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Lilian Thuram creen els Premis Esport i Educació Contra el Racisme per aquells Treballs de Finals de Grau que, la seva temática, tracten la educació i/o l'esport com a eina contra el racisme. 

El termini per a presentar-se és des de l'1 de julilol de 2022 fins al 30 d'abril de 2023.

04/07/2022

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Lilian Thuram han creat una iniciativa destinada a estudiants que realitzen el seu Treball de Final de Grau (TFG) sobre la temàtica de l'educació i/o l'esport com a eina contra el racisme.                                  

Després d'anys de treball conjunt, especialment en els àmbits de la inclusió i la sensibilització contra el racisme, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Lilian Thuram han creat el Premi Esport i Educació contra el Racisme.

L'objectiu d'aquest guardó és contribuir a l’esport i l'educació contra el racisme, i per a la inclusió des dels àmbits universitaris i socials de Catalunya. Amb aquesta iniciativa es vol impulsar la participació i lideratge de les persones que estudien en universitats catalanes, futurs professionals i líders en matèria d'esport i educació contra el racisme, per contribuir a crear una societat més igualitària i inclusiva.

El requisit principal és que els treballs, ja siguin pràctics o teórics, estiguin relacionats amb l'esport i/o l'educació contra el racisme. Les candidatures presentades poden ser des de propostes d'intervenció o sensibilització, fins a programes, campanyes o continguts educatius que busquin lluitar contra el racisme.

La durada de la convocatòria comença l'1 de juliol de 2022 i finalitza el 30 d'abril de 2023.

La participació és gratuïta i el premi tindrà un total de tres guanyadors que rebran la següent dotació económica:

  • Primer premi: 5.000 €
  • Segon premi: 3.000 €
  • Tercer premi: 2.000 €

Trobareu més informació sobre el premi i les bases per participar aquí

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar